• Vóór 16 uur besteld: zelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 100
  • Gratis retourneren via het postkantoor
  • Advies? 013 76 20 810

Shop Around: webwinkels adverteren samen doelgericht en betaalbaar!

Als webshopeigenaren worden wij dagelijks gebeld door tal van partijen die advertenties willen verkopen. Voor shopgidsjes, speciale shoppagina's in damesbladen en noem maar op. Gemene deler: het is altijd duur en de effectiviteit is onmeetbaar. Hoeveel van die lezers gaan nu echt online shoppen? Hoeveel van die magazines komen echt in de winkel? Geen idee!

Het concept
Met een andere webwinkelier kwam Dresses Only op het idee een trendy maandelijks pocketmagazine te ontwikkelen en een netwerk op te zetten met betrouwbare, kleine en middelgrote online retailers die graag effectief, betaalbaar en met klasse willen adverteren richting consument. Het idee:

- het magazine bevat redactionele en commerciële informatie over webwinkelen
- in het magazine neem je een advertentie/advertorial af (evt. met actuele aanbieding)
- je ontvangt maximaal 1000 magazines die je als premium aan je klanten verspreid via hun bestellingen
- alle andere deelnemede webshops doen dat ook

Zo ontstaat kruisbestuiving en komt jouw shop in 1 maand onder de aandacht bij zo'n 20.000 webwinkelende consumenten.

Onze achtergrond
Webwinkel Dresses Only maakt onderdeel uit van een marketingcommunicatiebureau, Swaans Communicatie (www.swaanscommunicatie.nl). Dat betekent dat het magazine ontwikkeld zal worden door professionals met jarenlange ervaring in bladen maken en een breed, kwalitatief netwerk op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk en pr.

De kosten
Concreet heb je al een pagina in het magazine voor 300 euro ex. btw inclusief maximaal 1000 exemplaren.  Een schijntje ten opzichte van de reguliere advertentietarieven bij de grote uitgevers! En tegelijkertijd een schot in de roos als het gaat om effectiviteit. 

Meer informatie?

Het concept van het magazine en de tarievenkaart is gereed. In september willen we de eerste editie uitgeven. Wil je meer weten? Stuur dan even een e-mail naar miriam@dressesonly.nl en ik stuur je het concept toe. Ook kun je bellen naar 013-4687821.